AntreV

AntreV: „Antreprenor pentru viitor”

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

    

ECHIPA PROIECTULUI “ANTREPRENOR PENTRU VIITOR” S-A ÎNTÂLNIT ONLINE ȘI ÎN SALA DE CONSILIU PENTRU A PREMIA CELE MAI BUNE PLANURI DIN CADRUL CONCURSULUI DE PLANURI DE AFACERI. 

 DETALII PE https://www.youtube.com/watch?v=78tHbCL1wgM&feature=youtu.be

 
Întâlnirea online a echipei de proiect. Membrii proiectului Antrev au pus la punct ultimele detalii legate de gala de premiere din cadrul concursului de planuri de afaceri. 
 
 

Echipa proiectului “Antreprenor pentru viitor” s-a întâlnit online, în ședință de lucru,  pentru a stabili detaliile legate de concursul de planuri de afaceri.  

O parte din echipa proiectului “Antreprenor pentru viitor”, reunită la Biblioteca Universității din Oradea, în ședință de lucru.  

Echipa de consilieri vocaționali a finalizat consilierea individuală a celor 52 de elevi din Dobrești pe baza rezultatelor testării cu softul Cognitrom. Fiecare dintre elevi a primit un rezumat final al sesiunii de consiliere intitulat "Planul Meu de Carieră", care cuprinde 4 obiective, acțiuni de realizare a obiectivelor, termen limită, resurse și provocări.
 

Miercuri, 17.02.2021, echipa de implementare a proiectului #AntreV s-a reunit într-o ședință online. Cadrele didactice au discutat evaluarea calitativă inițială a planurilor de afaceri în vederea înscrierii studenților la concursul de planuri de afaceri.