AntreV

AntreV: „Antreprenor pentru viitor”

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

    

Decembrie 2019 - REZULTATELE SELECȚIEI SUB-GRUPURILOR ŢINTĂ II - STUDENȚI ȘI  III - CADRE DIDACTICE

Universitatea din Oradea anunţă rezultatele selecției sub-grupurilor țintă în cadrul proiectului „Antreprenor pentru viitor” (AntreV) Citeşte Comunicatul de presă aici!

 

Octombrie 2019

Întâlniri cu  grupul ţintă potenţial studenți și cadre didactice în cadrul proiectului Antreprenor pentru viitor

Universitatea din Oradea, în parteneriat cu Corporactive Consulting SRL, anunţă organizarea de întâlniri cu grupul ţintă potenţial studenţi şi cadre didactice în cadrul proiectului „Antreprenor pentru viitor” (AntreV) – Citeşte Comunicatul de presă aici!

 

Septembrie 2019 - IDENTIFICAREA GRUPULUI ŢINTĂ POTENŢIAL

Universitatea din Oradea, în parteneriat cu Corporactive Consulting SRL, anunţă activitatea de identificare a grupurilor ţintă potenţiale în cadrul proiectului „Antreprenor pentru viitor” (AntreV) – Citeşte Comunicatul de presă aici!

 

August 2019 - PROGRAM POSTUNIVERSITAR DE PERFECȚIONARE PROFESIONALĂ  - DESIGNER INSTRUCŢIONAL

Universitatea din Oradea, în parteneriat cu Corporactive Consulting SRL, anunţă finalizarea pregătirii programului postuniversitar de perfecţionare profesională – Designer instrucţional, în cadrul proiectului „Antreprenor pentru viitor” (AntreV) – Citeşte Comunicatul de presă aici!

 

Iulie 2019 - CONFERINŢA DE LANSARE A PROIECTULUI

Universitatea din Oradea, în parteneriat cu Corporactive Consulting SRL, anunţă Conferința de lansare a proiectului: „Antreprenor pentru viitor” (AntreV) – Citeşte Comunicatul de presă aici!

 

Iunie 2019 - ANUNŢ LANSARE PROIECT „ANTREPRENOR PENTRU VIITOR”

Universitatea din Oradea, în parteneriat cu Corporactive Consulting SRL, anunţă lansarea proiectului: „Antreprenor pentru viitor” (AntreV) Citeşte Comunicatul de presă aici!