AntreV

AntreV: „Antreprenor pentru viitor”

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

    

- Gala AntreV - Au fost premiate cele mai bune planuri de afaceri prezentate  - Citeşte Comunicatul de presă aici!

- Lansarea concursului de planuri de afaceri AntreV – Antreprenor pentru Viitor! în cadrul Proiectului - Citeşte Comunicatul de presă aici!

 

- Daniel Galea, proprietar Piața 9: ”Trebuie să crezi în tine și să încerci continuu să fii mai bun ca ieri” Secretele succesului, dezvăluite în emisiunea
AntreV – Antreprenor pentru Viitor! - Citeşte Comunicatul de presă aici!

 

- ”Îmi plac oamenii buni, pe care business-ul nu i-a dezumanizat.” Luminița Popa, director Corporactive și manager HR Plexus, despre munca în resurse umane și ce înseamnă succesul ca antreprenor Secretele succesului, dezvăluite în emisiunea AntreV – Antreprenor pentru Viitor! în cadrul Proiectului – Citeşte Comunicatul de presă aici!

 

- 52 de elevi din Bihor au fost testaţi cu un soft special și consiliaţi în pregătirea unui plan de carieră, pentru a deveni studenţi ai Universităţii din

Oradea în cadrul proiectului „Antreprenor pentru viitor” – Citeşte Comunicatul de presă aici!

 

- 100 de elevi din Bihor vor fi consiliaţi și sprijiniţi prin proiectul AntreV pentru a deveni studenţi ai Universităţii din Oradea în cadrul proiectului „Antreprenor pentru viitor” – Citeşte Comunicatul de presă aici!

 

- 454 de studenţi certificaţi pentru Competenţe Antreprenoriale – Citeşte Comunicatul de presă aici!

 

- Oradea e locul cel mai bun pentru investiții în acest moment” | Bogdan și Marina Hodișan, proprietarii Dripper The Factory, despre cum au reușit să înfrunte pandemia și să depășească cifra de afaceri de anul trecut. Secretele succesului, dezvăluite în emisiunea AntreV – Antreprenor pentru Viitor! în cadrul Proiectului – Citeşte Comunicatul de presă aici!

 

- Secretele antreprenoriatului în IT   |  David Achim, dezvăluiri despre cum își propune Oradea să accelereze inovația prin susținerea înființării de start-up-uri de tehnologie. Secretele succesului, dezvăluite în emisiunea

AntreV – Antreprenor pentru Viitor! în cadrul Proiectului – Citeşte Comunicatul de presă aici!

 

- De la sportul de performanță, la antreprenoriatul de top!  Cosmin Cricleviți, despre etapele unei afaceri la început de drum și nevoia de echilibru pentru a face ”să merite efortul” . Secretele succesului, dezvăluite în emisiunea AntreV – Antreprenor pentru Viitor! !  – Citeşte Comunicatul de presă aici!

 

- Sfaturile lui Andrei Socaciu, creatorul Street Coffee Roasters,

Sfaturile lui Andrei Socaciu, creatorul Street Coffee Roasters, pentru viitorii antreprenori. Secretele succesului, dezvăluite în emisiunea AntreV – Antreprenor pentru Viitor!  – Citeşte Comunicatul de presă aici!
 
- OCTOMBRIE 2020 - Finalizarea cursului "Designer Instrucţional"
AntreV – Antreprenor pentru Viitor! Emisiunea în care studenții învață tainele reușitei de la antreprenori de succes  – Citeşte Comunicatul de presă aici!

 

- OCTOMBRIE 2020 - Finalizarea cursului "Designer Instrucţional"
Universitatea din Oradea anunţă Finalizarea cursului postuniversitar de perfecționare profesională "Designer Instrucţional"  – Citeşte Comunicatul de presă aici!

 

- IUNIE 2020 - SE REIA CURSUL “DESIGNER INSTRUCȚIONAL” 
Universitatea din Oradea anunţă reluarea cursurilor programului postuniversitar Designer instrucțional cu sub-grupul țintă III  din data de 15 Iunie 2020  – Citeşte Comunicatul de presă aici!

 

- MAI 2020 - RELUAREA ACTIVITĂȚII PROIECTULUI
Universitatea din Oradea anunţă reluarea activității proiectului: „Antreprenor pentru viitor”. – Citeşte Comunicatul de presă aici!

 

- FEBRUARIE 2020 - CURS “DESIGNER INSTRUCȚIONAL” PENTRU SUB-GRUPUL ŢINTĂ III - CADRE DIDACTICE
Universitatea din Oradea anunţă demararea programului postuniversitar Designer instrucțional cu sub-grupul țintă III – cadre didactice în cadrul Activităţii 6 - Îmbunătățirea nivelului de competențe ale personalului didactic al Universității din Oradea a proiectului: „Antreprenor pentru viitor”. – Citeşte Comunicatul de presă aici

 

- FEBRUARIE 2020 - WORKSHOP-URI “ABILITĂȚI DE VIAȚĂ” ȘI “COACHING PENTRU CARIERĂ” PENTRU SUB-GRUPUL ŢINTĂ III - CADRE DIDACTICE
Universitatea din Oradea, în parteneriat cu Corporactive Consulting SRL, anunță începerea seriei de workshop-uri “Coaching pentru carieră” și “Abilități de viață” cu grupul ţintă III – cadre didactice selectat în cadrul proiectului Antreprenor pentru viitor (AntreV). – Citeşte Comunicatul de presă aici!

 
- Februarie 2020 - Testare aptitudinală a grupului ţintă II - studenți
Universitatea din Oradea anunță demararea testării aptitudinale a grupului țintă II – studenți în cadrul proiectului „Antreprenor pentru viitor” (AntreV) – Citeşte Comunicatul de presă aici!


- Decembrie 2019 - FORMAREA ȘI CERTIFICAREA CADRELOR DIDACTICE CA FORMATORI PROFESIONIȘTI 
Universitatea din Oradea anunţă demararea activităților cu sub-grupul țintă III – cadre didactice  în cadrul proiectului „Antreprenor pentru viitor” (AntreV) – Citeşte Comunicatul de presă aici!

- Decembrie 2019 - REZULTATELE SELECȚIEI SUB-GRUPURILOR ŢINTĂ II - STUDENȚI ȘI  III - CADRE DIDACTICE
Universitatea din Oradea anunţă rezultatele selecției sub-grupurilor țintă în cadrul proiectului „Antreprenor pentru viitor” (AntreV) – Citeşte Comunicatul de presă aici! 

- Octombrie 2019 - Întâlniri cu  grupul ţintă potenţial studenți și cadre didactice în cadrul proiectului Antreprenor pentru viitor
Universitatea din Oradea, în parteneriat cu Corporactive Consulting SRL, anunţă organizarea de întâlniri cu grupul ţintă potenţial studenţi şi cadre didactice în cadrul proiectului „Antreprenor pentru viitor” (AntreV) – Citeşte Comunicatul de presă aici!

- Septembrie 2019 - IDENTIFICAREA GRUPULUI ŢINTĂ POTENŢIAL
Universitatea din Oradea, în parteneriat cu Corporactive Consulting SRL, anunţă activitatea de identificare a grupurilor ţintă potenţiale în cadrul proiectului „Antreprenor pentru viitor” (AntreV) – Citeşte Comunicatul de presă aici!

- August 2019 - PROGRAM POSTUNIVERSITAR DE PERFECȚIONARE PROFESIONALĂ  - DESIGNER INSTRUCŢIONAL
Universitatea din Oradea, în parteneriat cu Corporactive Consulting SRL, anunţă finalizarea pregătirii programului postuniversitar de perfecţionare profesională – Designer instrucţional, în cadrul proiectului „Antreprenor pentru viitor” (AntreV) – Citeşte Comunicatul de presă aici!

- Iulie 2019 - CONFERINŢA DE LANSARE A PROIECTULUI
Universitatea din Oradea, în parteneriat cu Corporactive Consulting SRL, anunţă Conferința de lansare a proiectului: „Antreprenor pentru viitor” (AntreV) – Citeşte Comunicatul de presă aici!

- Iunie 2019 - ANUNŢ LANSARE PROIECT „ANTREPRENOR PENTRU VIITOR”
Universitatea din Oradea, în parteneriat cu Corporactive Consulting SRL, anunţă lansarea proiectului: „Antreprenor pentru viitor” (AntreV) – Citeşte Comunicatul de presă aici!